RECERCAT: Estadístiques disponibles

RECERCAT ja té disponibles les estadístiques que permeten veure les consultes que rep el repositori de forma global, per institució, i per document.

Aquesta millora completa la recent actualització del repositori, duta a terme al novembre de 2011, en que s’ha instal·lat l'última versió del seu programari (DSpace) i s'ha renovat també la interfície per a fer-la més accessible, personalitzable i propera als usuaris.

Els usuaris del repositori poden saber el total de consultes i descàrregues realitzades per institució, el total d’aquests dos indicadors per any (des de 2006 fins a enguany), els països des dels que es fan més consultes, i els 25 documents més consultats des de la posada en marxa del repositori, i en el darrer any. Per a cada document estan disponibles també les estadístiques de consultes i descàrregues.

Tanmateix, a través de l'apartat d'estadístiques podeu trobar disponible el document "Els documents de RECERCAT en el 2011" (www.recercat.cat/themes/RECERCAT/MA11.pdf). En aquest document es relacionen, entre d'altres, les col·leccions disponibles a RECERCAT a finals de 2011 per a cada institució i els 30 documents més consultats tant de l'any 2011 com del període 2005-2011.