RACO: 2 institucions i 6 revistes noves al febrer

L'Institut d'Estudis Autonòmics s'ha incorporat a RACO amb la seva publicació "Revista d'estudis autonòmics i federals" (www.raco.cat/index.php/REAF). L'objecte d'aquesta revista és l'estudi a l'entorn de les principals àrees de recerca de l'Institut: l'evolució de l'Estat autonòmic, el sistema polític i institucional de Catalunya, el procés de constitucionalització de la Unió Europea i l'evolució del federalisme en el dret comparat.
També s'ha incorporat com institució editora la Biblioteca de Catalunya-Arxiu Joan Maragall amb la revista "Haidé" (www.raco.cat/index.php/Haide) que és una contribució periòdica als estudis sobre Joan Maragall i una plataforma per proposar reflexions, anàlisis i punts de vista sobre les diverses activitats culturals, literàries i artístiques que van caracteritzar les dècades a cavall dels segles XIX i XX.

A més, durant aquest mes també s'han afegit les següents revistes:

"452ºF: revista de teoría de la literatura y literatura comparada" (www.raco.cat/index.php/452F) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que té la finalitat de transferir coneixements literaris i artístics.

"Estrat crític: revista d'arqueologia" (www.raco.cat/index.php/EstratCritic) també de la UAB. Aquesta és una revista portada a terme per estudiants que volen donar a conèixer les seves investigacions dins el marc de l'arqueologia.

"Bioètica & debat: tribuna oberta de l'Institut Borja de Bioètica" (www.raco.cat/index.php/BioeticaDebat) de l'Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramon Llull. Aquesta publicació nascuda l'any 1995 representa la consolidació d'un projecte que té com a eix la promoció del diàleg entorn de totes les qüestions ètiques generades pel desenvolupament i l'aplicació de les ciències de la vida i les ciències de la salut.

"Mirmanda: revista de cultura" (www.raco.cat/index.php/Mirmanda) de l'Associació Mirmanda i introduïda a RACO a través de l'Institut Ramon Muntaner. "Mirmanda" és una revista de cultura escrita majoritàriament en català (amb alguns articles en francès) que s'ocupa d'aspectes relacionats amb el món del pensament i la cultura en general feta a partir del nord de Catalunya.

Amb aquestes darreres incorporacions RACO disposa de 356 revistes i 62 institucions editores participants.