Voluntariat per fer traduccions

La crisi ha incidit en el petit programa de traduccions que el CBUC promou des de 2001. Creiem però que les traduccions ajuden a millorar el nivell professional tant d’un mateix com el de qui les llegeix. Traduir un text tècnic exercita el coneixement de la llengua i aprofundeix la formació professional. Llegir articles professionals (en qualsevol llengua) és formatiu. Disposar d’alguns textos seleccionats en català contribueix a que siguin llegits.
Per tot això, volem continuar fent traduccions només que ara hauran de fer-se en règim de voluntariat. A qui s’apunti al programa, li oferim poder triar entre una selecció d’articles professionals d’interès, gestionar els permisos de traducció i fer difusió de la traducció feta i ajudar a establir la terminologia de la traducció final. Només demanem un nivell d’anglès professional que permeti fer la traducció i un ajustar-se als terminis i mínims procediments que tenim establerts.
Us preguem que feu difusió d’això. Les persones interessades poden posar en contacte amb Núria Comellas ncomellas@cbuc.cat.