Les 50 biblioteques universitàries més “amazing” del món (entre les que hi ha la de les Aigües de la UPF!

El Dipòsit de les Aigües és una de les 50 biblioteques universitàries més "increïbles" del món segons BestMastersPrograms.org. Podeu comprovar-ho anant a:
La llista inclou biblioteques d'Amèrica del Nord, Europa, Àsia i Àfrica que destaquen per tenir una arquitectura única, bonica o interessant. A la llista hi sobresurten moltes biblioteques d'universitats dels Estats Units i el Canadà, però també n'hi ha unes quantes d'institucions europees, com ara les biblioteques del Magdalen College de la Universitat Oxford, del St. John's College de la Universitat de Cambridge, del Jacob-und-Wilhelm-Grimm-Zentrum de la Universitat Humboldt de Berlín, la Duke Humfrey's Library de la Bodleian Library d'Oxford,  la Sorbonne Reading Room de la Universitat de Paris, la Trinity College Library/The Long Room de la Universitat de Heidelberg University i la biblioteca de la Universitat de Coimbra.
Pel que fa a universitats de l'Estat, només hi ha seleccionades dues biblioteques: la del Dipòsit de les Aigües de la UPF i la de la Universitat de Salamanca. De l'edifici de la UPF es destaca que va ser construït el 1874 com a dipòsit d'aigua i que durant molts anys va ser utilitzat, abans de convertir-se en biblioteca, com a garatge, estació de bombers i asil. Per a més i formació:
http://www.upf.edu/enoticies/home_upf/0115.html#.UPmbKB1wxcE