Menció del CBUC en la presentació de SIBIL·LA

El passat dia 13 es va celebrar a la UAB el 25è aniversari del Servei de Documentació d'Història Local de Catalunya i de TRACES, base de dades de llengua i literatura catalanes. En la celebració es va presentar el servei SIBHIL•LA, que es defineix com un servei cientificotècnic transversal de l'àmbit de les humanitats que ha de permetre elaborar productes digitals (bases de dades, bibliografies especialitzades, pàgines web, exposicions virtuals...) i oferir
assessorament tècnic per a la consulta i la difusió de dades bibliogràfiques i documentals de les diferents disciplines humanístiques.
El servei neix de la unió dels dos projectes esmentats, el Servei de Documentació d'Història Local de Catalunya, responsable de la base de dades bibliogràfica Fons d'Història Local de Catalunya, i TRACES, de llengua i literatura catalanes. Aquests serveis van ser creats el 1987 pels professors Borja de Riquer i Jordi Castellanos, respectivament. Més informació a:
http://www.ara.cat/llegim/Universitat_Autonoma_de_Barcelona-Sibhil-la_0_827917337.html#.UMyPCfEb6dg.email

En la presentació de SIBHIL•LA, el director de TRACES, Sr. Jaume Aulet, va mostrar un especial agraïment al CBUC donat que durant 8 anys la base de dades TRACES va estar hostatjada en un sistema VTLS del CBUC i la conversió dels seus registres es va realitzar amb el suport del personal del CBUC.