Web Biblioteca i TIC de la UPF accessible des de dispositius mòbils

La Biblioteca de la UPF informa que ha activat una versió de la web Biblioteca i TIC accessible des de dispositius mòbils. Conté una selecció de continguts d'interès per als usuaris en situació de mobitat: Renovar els documents en préstec, Buscar i reservar documents al catàleg, Saber si hi ha ordinadors portàtils disponibles, horaris i les adreces de les instal·lacions de la Biblioteca/CRAI, del PIE i de les aules d'informàtica, Consultar bases de dades, revistes-e i llibres-e que tenen versió per a mòbil, Configurar el correu, l'eduroam i VPN (des d'Apple), Fer consultes i peticions a través del CAU (des de determinats navegadors), Accedir a les guies temàtiques, Estar al dia de les darreres notícies de Biblioteca i TIC.
A partir d'ara, doncs, quan s'accedeixi a la web Biblioteca i TIC des d'un dispositiu mòbil, automàticament l'usuari serà redireccionat cap a la versió mòbil. La URL és: http://m.upf.edu/bibtic. Aquesta versió està optimitzada per als principals dispositius mòbils (Android, iOS, HTC, Blackberry).
Quant a especificacions tècniques, Biblioteca i TIC mòbil s'ha desenvolupat amb jQuery mobile tot adaptant convenientment els continguts seleccionats de la web completa de Biblioteca i TIC. Per a la cerca al catàleg i gestions de préstec, s'empra l'aplicació Library Anywhere de Syndetic Solutions (Bowker). Si esteu interessats a tenir més informació sobre aquest projecte, podeu contactar amb nosaltres a bibtic@upf.edu.