Integració del catàleg de l'Ajuntament de Barcelona al CCUC !

El passat 10 de febrer es van carregar al CCUC els registres del catàleg de les biblioteques de l'Ajuntament de Barcelona anomenat CBAB i s'ha començat també la catalogació corrent.


Aquests registres corresponen als de la Biblioteca General de l'Ajuntament i també als de les biblioteques departamentals d’Estadística, d'Urbanisme, del Centre d’informació i recursos de la Dóna i del Parc del Laberint de Medi Ambient, així com els fons documentals, no administratius, de tota la resta de dependències municipals. El CBAB funciona amb el sistema Unicorn.

La biblioteca general està especialitzada en administració i gestió pública, especialment en govern local però acull també legislació, jurisprudència, ciències socials i matèries afins. Recull tota la normativa municipal i els recursos d'informació de l'Ajuntament en qualsevol suport i qualsevol altre recurs que pugui ser d'interès pels objectius de la Corporació.

D'un total de 38.356 registres carregats, un 43% han resultat duplicats i un 57% han resultat registres nous. El primer registre que l'Ajuntament ha catalogat al CCUC és:

http://ccuc-classic.cbuc.cat/search~S23*cat/?searchtype=t&searcharg=barcelona+corre&searchscope=23&sortdropdown=-&SORT=A&extended=0&SUBMIT=Cerca&searchlimits=&searchorigarg=.b5200543