Premi Emerald a una estudiant de la UdL

El Servei de Biblioteca i Documentació informa que el passat 24.01 “el Vicerector de Campus, el Sr. Jesús Avilla i la Directora del Servei de Biblioteca i Documentació, la Sra. Loli Manciñeiras, van fer entrega d'una tablet Kindle Fire a la Sra. Olivia Petrina Vasilcu, estudiant de quart curs del grau d'Administració i Direcció d'Empreses en motiu del concurs organitzat per l'empresa Emerald al setembre del 2013 (vegeu foto).

“Els participants havien de respondre correctament unes preguntes sobre el coneixement de la base de dades d'Emerald. El Servei de Biblioteca està subscrit a la base de dades Emerald, la qual inclou el text complet de més de 170 revistes publicades per Emerald Group Publishing de temàtica multidisciplinar però amb especial atenció al màrqueting, gestió empresarial, enginyeries i biblioteconomia.
“Aquest concurs va estar obert a tots els estudiants d'institucions espanyoles, angleses, poloneses i sud-africanes. En total, l'empresa Emerald ha repartit tres premis, i un d'ells a l'estudiant lleidatana que ha guanyat el segon premi. La nostra més enhorabona!”