El darrer "Comunicacions del CBUC"

El 1r “Comunicacions del CBUC” és de l’1 d’octubre del 1997 i informava de “algunes actuacions fetes a partir d'acords de la darrera reunió de la Comissió Tècnica del CBUC (02.07.97)” (entre aquestes sobre la compra conjunta de codis de barres i dels primers passos del que després va ser la BDC). 
Les comunicacions van començar essent un instrument d’informació per als membres de la CT però hem anat ampliant la temàtica i els destinataris.

Amb la transformació del CBUC en l’Àrea de Biblioteques, Documentació i Informació del CSUC, les comunicacions han de canviar al menys de nom. Podem fer les comunicacions de la CBUC (és a dir de la Comissió de Biblioteques de les Universitats de Catalunya, la comissió funcional de l’Àrea BDI del CSUC), però potser li canviem la forma. Voldríem saber quanta gent els llegeix, si els que el rebeu el trobeu interessant  i si teniu suggeriments per a la nova etapa.

Així que, si sou tan amables i heu arribat fins aquí, i encara que no rebeu les comunicacions de forma directa sinó reenviat per algú altre, dediqueu uns minuts a contestar les preguntes que trobareu a sota (les podeu contestar replicant aquest missatge o enviar-lo a joana.roig@csuc.cat).
  •     En quin percentatge us llegiu les comunicacions del CBUC? Un 10%, un 25%,  50%, un 75%, tot
  •     El trobeu interessant? (gens = 1, molt = 5)
  •     El reenvieu a algú més? Mai? A vegades? Parcialment? Sempre?
  •     Si el reenvieu de forma habitual, a quanta gent el reenvieu?
  •     Us hi sobra alguna cosa? Què?
  •     Hi trobeu a faltar alguna cosa? Quina?