Integració de la Biblioteca de Montserrat al CCUC

Divendres 26 de juliol s'ha finalitzat la integració dels registres de la Biblioteca de Montserrat al CCUC. Es tracta de 361.000 registres dels quals un 40% han resultats duplicats amb registres ja existents en el CCUC.
Per la seva integració s'ha dissenyat un sistema de control de duplicats específic i molt complex. Gran part dels registres van ser catalogats abans de les normatives internacionals. Per això abans de la integració s'han realitzat diverses actuacions per preparar i convertir els registres i una vegada carregats s'ha previst més de cinquanta actuacions  que permetin adaptar els registres a la normativa actual.

El catàleg de Montserrat s'integra al CCUC a través de la Universitat Ramon Llull (URL) i passarà a formar part del catàleg local de la URL.  Amb Montserrat el CCUC descriu  ja més de 600.000 documents de biblioteques de l'Església. Aquestes són:el Seminari Diocesà de Girona (a través de la UdG), la Biblioteca del Monestir de Poblet (a través de la URV), la Biblioteca Borja (a través de la URL) i la Biblioteca Episcopal del Seminari de Barcelona (a través de la URL).