Jornada CIRAX

Dijous passat, 27 de juny, una quarantena de professors universitaris de matemàtiques va assistir a la primera Jornada Cirax que es va fer a la UPF. L'objectiu d'aquesta jornada era presentar el prototip i conèixer de primera mà les opinions i expectatives del projecte i la seva relació amb la pràctica docent.
Tant per part de l'equip Cirax com de la comunitat docent la valoració és força positiva, especialment per la dinàmica engrescadora que es va generar, tampoc no va faltar crítica constructiva i sobretot autocrítica.
L'acte va ser inaugurat pel Dr Lluís Jofre, Director general d'Universitats, qui va emfasitzar el caràcter interuniversitari del projecte i va mostrar especial satisfacció per l'alineació amb les línies estratègiques en Educació "Eficència, qualitat i internacionalització".
Anton Aubanell i Sergi del Moral van presentar l'experiència que han liderat, l'Aplicació de Recursos al Currículum, la qual va servir per materialitzar les viabilitats de Cirax, atès que ambdós projectes comparteixen molts punts en comú: ARC s'aplica a nivell de secundària i Cirax en l'universitari.