RACO: 5 revistes noves al febrer

Durant aquest mes de febrer s'han afegit a RACO les següents revistes:
De la Universitat de Barcelona:

  • Abriu (http://www.raco.cat/index.php/Abriu). És una publicació científica de periodicitat anual editada per Estudis Gallecs i Portuguesos de la Universitat de Barcelona. El seu objectiu és oferir a la comunitat acadèmica un espai de debat sobre la textualitat (literatura, cinema, arts escèniques, música...) en l'àmbit dels estudis brasilers, gallecs i portuguesos. Cada número inclou un monogràfic, seguit dels articles de la miscel·lània i ressenyes de llibres. Es publica simultàniament en edició impresa i digital en lliure accés.
  • Oxímora (http://www.raco.cat/index.php/Oximora). És un espai obert que promou la reflexió crítica sobre les injustícies i sobre els discursos i les pràctiques que les legitimen; és un fòrum de comunicació, participació i retroalimentació que promou la divulgació, la creativitat i l'intercanvi, amb un sentit interdisciplinar i obert a la multiplicitat de sabers que caracteritza el coneixement com a solidaritat.
De la Universitat Pompeu Fabra:
  •  DivÈrsia (http://www.raco.cat/index.php/diversia). És una revista sobre diversitat social dedicada a l'estudi de temes vinculats a la diversitat. Amb una periodicitat semestral, divÈrsia té el propòsit d'analitzar, a través d'articles elaborats per especialistes acreditats, la diversitat social des de la seva globalitat, en àmbits com ara el cultural, de gènere, lingüístic, nacional, religiós o social, amb l'objectiu de fomentar-ne el coneixement i les seves implicacions, tant en el nostre país com arreu.
De la Universitat Jaume I i el Servei d’Investigacions Arqueològiques i Prehistòriques de la Diputació Provincial de Castelló:
  •  Quaderns de prehistòria i arqueologia de Castelló (http://www.raco.cat/index.php/QuadernsPrehistoriaCastello). Té com a finalitat publicar treballs sobre la prehistòria, arqueologia i història antiga, tant de les comarques de Castelló com també de la Comunitat Valenciana i a les diferents regions del mediterrani occidental. La seua publicació té un caràcter periòdic, generalment anual.