Més institucions en el projecte CANTIC

A partir d'abril, tant la xarxa de biblioteques públiques de la Diputació de Barcelona com la Universitat de València elaboraran registres CANTIC en el CCUC durant un període de prova amb la intenció que després es puguin integrar en el projecte.
Són institucions que no estan integrades en el CCUC i per això se'ls limitarà el permís a només creació de registres d'autoritat. La Biblioteca de Catalunya, institució que lidera el projecte, impartirà la formació. Esperem que aquesta experiència sigui el primer pas perquè altres institucions catalanes s'incorporin al projecte.
Actualment elaboren registres CANTIC en el CCUC totes les institucions consorciades i associades i les següents institucions col·laboradores del CBUC integrades en el CCUC: Casa Àsia, Museu Nacional d'Art de Catalunya, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, i Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. A març de 2013 el CANTIC conté 112.970 registres d'autoritat. Podeu consultar directament els registres CANTIC a: http://cantic.bnc.cat/