Consell de Govern de 15.02.13

El 15.02 es va celebrar una reunió del CG del CBUC.Els temes tractats o acordats van ser:

  •  Per unanimitat es va acordar instar el procediment per a la fusió del CBUC amb el CESCA, que es tradueixi en la transformació del CESCA en el Consorci de Serveis Universitaris (CSUC), la dissolució del CBUC i la integració de seu personal, actius, programes, drets i obligacions en el CSUC. Aquesta fusió es fa des d’una valoració positiva de les aportacions fetes pel CBUC i s’ha de veure com una transformació del Consorci que – en paraules del Director General d’Universitats-, en mantingui l’esperit i funció  li doni un nou marc organitzatiu que li permeti afrontar en condicions els canvis que el sector experimentarà en els propers 5 anys.
  • Es va informar de les iniciatives de la CRUE respecte contractacions de recursos electrònics en el marc de llicències a nivell espanyol i es va acordar que les universitats del CBUC hi siguin representades pel CBUC i que actuaran en l’acord de forma conjunta.
  • Es va informar dels bons resultats del PUC en el seu primer any de funcionament. El creixement del llibres deixats entre universitats a partir de la posada en funcionament d’aquest servei ha estat del 60% entre 2010 i 2012.
  • Es van aprovar els pressupostos per a 2013, tot i que es creu que caldrà revisar-los quan la Generalitat aprovi els seus per aquest any.
  • Es van aprovar els objectius per a 2013, cosa que inclou l’inici d’un pla de compres consorciades de llibres e-.