Signat conveni per la integració al CCUC de la Fundació Joan Miró

El passat 19 de juliol es va signar el conveni d'integració dels registres bibliogràfics de la biblioteca de la Fundació Joan Miró al CCUC.
La Biblioteca de la Fundació Joan Miró, inaugurada l’any 1975, té com a objectiu principal l’adquisició, conservació i difusió de la documentació existent sobre Joan Miró i la seva obra. Alhora disposa d’una important col·lecció bibliogràfica i audiovisual sobre art dels segles XX i XXI. Es va constituir a partir d'una part de la biblioteca personal de Joan Miró. En aquesta col·lecció, de caire essencialment artístic, i que està formada per monografies, catàlegs d'exposicions i revistes, s’hi troben primerament publicacions que tracten de la seva obra i que són cabdals per al coneixement del seva trajectòria artística.

Per altra banda, Joan Miró va fer donació també de la seva col·lecció bibliogràfica sobre artistes i moviments artístics que havien sigut objecte del seu interès i que havia anat adquirint en diverses èpoques.
El fons de la biblioteca consta d’uns 25.000 llibres i catàlegs d'exposicions nacionals i internacionals, 130 títols de revistes, 1.400 audiovisuals, des de les avantguardes de principis del segle XX fins a les últimes tendències artístiques. La Biblioteca és gestiona a través del sistema Absys. Els fons estan a disposició d’investigadors, estudiants, docents, professionals de l’art i interessats en l’art en general. Web de la biblioteca:
http://www.fundaciomiro-bcn.org/fonsdoc_biblio.php?idioma=4
El procés automàtic  d'integració al CCUC s'iniciarà el 12 de setembre