Quatre recomanacions

  • A la p. web de la Institució Cerca, http://cerca.cat/, trobareu ‘El bloc de Lluís Rovira’, http://lluisrovira.cerca.cat/, s’hi ha publicat: “L’avaluació(?) de les revistes científiques en catalanística”. Parla de CARHUS i de Raco.
  •  Post interessant al Blok de BiD: “Noves habilitats per a la recerca”. El signa Anna Rovira, del Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius de la UPC i el trobareu a: http://www.ub.edu/blokdebid/ca/node/254 . Fa la ressenya de l’informe de Mary Aukland, “Re-Skilling for Research: Investigating the Needs of Researchers and How Library Staff Can Best Support Them. Reseach Libraries”
  •  El darrer número de Mosaic, revista dels estudis de Multimèdia de la UOC, està dedicat a l'accés obert, els recursos educatius en obert i les llicències obertes, podeu fer-li un cop d'ull a: http://mosaic.uoc.edu
    Entre els continguts trobareu una entrevista a Ignasi Labastida parlant sobre llicències i un article sobre el repositori O2, escrit per Cristina López i Cristina Vaquer  (http://mosaic.uoc.edu/2012/06/07/el-repositorio-institucional-de-la-uoc/)