RACO: 3 revistes noves al maig

Durant el mes de maig s'han afegit a RACO les següents revistes: 

  • "Catalan Social Sciences Review" (www.raco.cat/index.php/CSSR) està editada per la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l'Institut d'Estudis Catalans. La revista s'adreça a acadèmics, professionals i estudiants d'arreu del món interessats en les ciències socials i la recerca catalana. Els articles estan relacionats amb matèries com: filosofia, pedagogia, psicologia, sociologia, demografia, geografia, lleis, economia, antropologia, comunicació i ciències polítiques. 
  • "Sonograma Magazine" (www.raco.cat/index.php/SonogramaMagazine) és una revista de pensament musical i difusió cultural en línia. Ofereix una mirada pedagògica sobre la cultura de la música i un espai de trobada de la creació musical en cooperació amb altres països. És un projecte innovador, plurilingüe i divers basat en l'ús de les noves tecnologies. 
  • "Visions de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona" (www.raco.cat/index.php/Visions) és la revista de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. Adopta una estructura clara -textos de teoria, review de conferències, projectes realitzats i projectes final de carrera, una secció especial, workshop, +visions i activitats-, per a poder ser una publicació oberta a la intervenció dels professors i estudiants de l'Escola.